Karriär

Karriär

Bygg din karriär tillsammans med oss, Nordens ledande leverantör inom hydrauliklösningar, där vi med vår unika samlade kompetens erbjuder helhetslösningar.

Vi finns lokalt, globalt och har en kulturell mångfald där dina idéer värderas högt och där du under eget ansvar bedriver ett självständigt arbete i samarbete med övriga medarbetare i en stimulerande och kreativ miljö. Vi har möjligheten att erbjuda dig en framtid som innehåller både utmaningar och utvecklingsmöjligheter oavsett om du väljer att jobba lokalt eller mer internationellt.

Våra medarbetare har en hög kompetens och vi nyttjar varje persons unika kunskap för att på bästa sätt möta kundernas behov.

Att jobba på Arcos

På Arcos Hydraulik har du goda möjligheter att få arbeta med omväxlande arbetsuppgifter. Vår verksamhet omfattar allt från produktutveckling/konstruktion, försäljning och marknadsföring, inköp, produktion, ekonomi etc.

Du kan utmana dig själv, uppleva nya miljöer och utveckla dina specialist- och ledaregenskaper.

Vi söker dig som

  • Är tekniskt intresserad
  • Är affärsorienterad
  • Är kreativ och problemlösningsorienterad

Lediga jobb

Cylindermontör till Borlänge – Mer information om tjänsten kommer men tveka inte att höra av dig direkt om du är intresserad

CNC-operatör till Borlänge – Mer information om tjänsten kommer men tveka inte att höra av dig direkt om du är intresserad

Möt vår personal

Säg hej till Jimmy – vår kollega i Hällaryd!

Jimmy jobbar som produktionsledare på vår enhet i Hällaryd. Genom åren har han provat allt från byggnation till inköp. Vår enhet i Hällaryd må vara den minsta av enheterna, men det är där vi tillverkar de stora cylindrarna. Alla jobb är projektbaserade och utförs i enlighet med kundens kravspecifikationer och önskemål.

Säg hej till Sara – vår kollega i Borlänge!

Sara arbetar som kvalitetschef på vår enhet i Borlänge. Hennes dagliga arbete handlar om att säkerställa att Arcos har rätt förutsättningar för att skapa produkter som håller hög kvalitet och därmed nöjda kunder och personal. Genom att hantera avvikelser och hela tiden undersöka varför något kan ha gått fel kan vi stoppa det från att hända igen. Det är själva grunden för Arcos – att vi ständigt vill utveckla och förbättra.

Säg hej till Amir – vår kollega i Sävsjö!

Amir är applikationsingenjör och återfinns på vår verkstad i Sävsjö vi utvecklar och tillverkar våra hydraulagregat. . Förutom att se till att verksamheten löper smidigt, designar Amir nya hydraulsystem och arbetar med kunder för att hitta den bästa lösningen för dem. Hör han berätta om sitt arbete.

 

Säg hej till Viktor – vår kollega i Borlänge!

Viktor arbetar som CNC-operatör på vår anläggning i Borlänge.
Hör honom berätta om vad hans jobb innebär och hur det är att jobba på vår fabrik i Borlänge