Platschef Borlänge

Platschef Borlänge

Arcos Hydraulik söker

Platschef i Borlänge

 

Om tjänsten
Arcos Hydraulik befinner sig på en spännande resa och har de senaste fem åren genomgått en större förvandling med tydliga målsättningar om att fortsätta utvecklas och växa. Här får du i rollen som Platschef goda möjligheter att forma en modern produktionsorganisation. Du får en central och betydande roll inom verksamheten där du ansvarar för att driva och utveckla en lönsam och välinvesterad produktion som du förväntas ta till nästa nivå. Du har det övergripande ansvaret för enheten i Borlänge. Rollen kommer till en början att fokusera på att utveckla strukturer, arbetssätt och rutiner. Därefter fortsätter du att säkerställa en modern tillverkning och driva utveckling avseende effektivitet, kvalitet, automatisering, lönsamhet och hållbarhet. Bolaget verkar i en tydligt nischad bransch med kundanpassad lågvolymsproduktion som ställer höga krav på teknisk kompetens och intresse.

Som Platschef i Borlänge kommer du att ha det övergripande ansvaret för siten, inkluderat personal-, resultat-, miljö-, kvalitets- och säkerhetsansvar. Du säkerställer att beslutade mål följs upp och du bidrar med dina kunskaper och erfarenheter till att utveckla koncernen som helhet i egenskap av medlem i den operativa ledningsgruppen för Arcos Hydraulik.

Du leder och motiverar ca 50 medarbetare inom produktion med projektering/beredning, skärande bearbetning och montage. Verksamheten i Borlänge omsätter idag ca 85 Mkr.
Du ingår i Arcos Hydrauliks utökade ledningsgrupp där du förväntas bidra till hela bolagets utveckling på ett proaktivt och engagerat sätt.

Om dig
Vi söker dig som är en erfaren ledare med en gedigen erfarenhet av tillverkning, gärna inom verkstadsindustri och/eller lågvolymsproduktion och med fördel från skärande bearbetning. Vi tror även att du framgångsrikt har drivit förändrings- och förbättringsarbeten inom produktion. Du har ett närvarande, tryggt och balanserat ledarskap och kan framgångsrikt engagera, motivera och utveckla dina medarbetare. För rollen ser vi även att du har en teknisk förståelse och intresse.

Som person är du lösningsfokuserad, engagerad och prestigelös. Du har goda ledaregenskaper, är duktig på lagbygge och det faller sig naturligt för dig att motivera och engagera dina medarbetare genom förändring. Du hanterar engelska och svenska obehindrat i både tal och skrift.

Därför ska du välja Arcos Hydraulik

Här välkomnas du till en familjär och prestigelös verksamhet med entreprenöriell anda som tillsammans som ett lag driver förändring och utveckling. Här får du möjligheten utveckla och forma din organisation och därmed sätta din prägel på verksamheten Du blir även en viktig kugge ur ett verksamhetsövergripande perspektiv där du, tillsammans med ledningen, ser till att vi når våra årliga tillväxtmål och initierar vidareutveckling.

 

Anställningen

Tjänsten som Platschef löper tillsvidare på heltid med placeringsort Borlänge. Du rapporterar till VD och sitter i Arcos Hydrauliks operativa ledningsgrupp.
Tillträde sker snarast möjligt enligt överenskommelse.

 

Så här rekryterar vi

I rekryteringen samarbetar vi med Hansson & Partners. Din ansökan lämnar du via hemsidan Hansson & Partners senast den 1 oktober.

Vi arbetar kompetensbaserat i våra rekryteringar, vilket bland annat innebär att vi kommer genomföra arbetspsykologiska tester samt djupintervjuer kring de kompetenser vi ser är viktigast för rollen.

Du är varmt välkommen att kontakta någon av rekryteringskonsulterna på Hansson & Partners under hela processen om du vill veta mer om tjänsten.

Martin Ogemar, martin@hnpar.com, 072-237 21 30

Anna Hansson, anna@hnpar.com, 070-695 64 63